2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

NUOTAKŲ KLUBAS SĖKMINGAI STARTAVO. Pranešimas spaudai



NUOTAKŲ KLUBAS SĖKMINGAI STARTAVO. Pranešimas spaudai

Šiltai rudenišką rugsėjo 23 d. vakarą vestuvių ir kitų renginių planavimo, organizavimo įmonė Linksmadieniai.lt bei vestuvinių drabužių salonas Caprice Boutique visas būsimas nuotakas pakvietė į Nuotakų klubo atidarymą Vilniuje. Vestuvinių aksesuarų, makiažo, drabužių, fotografijų, video, juvelyrikos, floristikos, šokių, muzikos ir kt. sričių ekspertai dalijosi savo patirtimi, atsakinėjo į būsimoms nuotakoms rūpimus klausimus, o romantiškos Linksamdieniai.lt renginių vedėjų ir atlikėjų Manto ir Kristinos dainos, ore tvyrantis karšto vyno aromatas klubo atidarymą pavertė tikra švente.

,,Vestuvės yra pats svarbiausias ir labiausiai jaudinantis gyvenimo įvykis, kuriam pasiruošti reikia daug pastangų ir laiko. Dažnai jauniesiems vestuvių organizavimo ,,patarėjais“ tampa tėvai, draugai, internetiniuose portaluose esantys forumai, reklaminiai straipsniai, kurių gausoje sunku atsirinkti, ko iš tikrųjų nori ir kaip tai padaryti“, - atskleidžia šios gražios iniciatyvos idėją viena iš Nuotakų klubo sumanytojų, Linksmadieniai.lt vestuvių planuotoja Jūratė Čipkuvienė. Pasak jos, patirtis parodė, kad jaunųjų norų įgyvendinimui reikia ne tik organizatorės gabumų, bet ir humoro jausmo bei lakios vaizduotės, todėl jauniesiems ne visada pavyksta savarankiškai suplanuoti savo svajonių vestuves.

Sėkmingai startavęs Nuotakų klubas stengsis suburti visas Lietuvos nuotakas ir padėti joms sunkiu, bet mielu vestuvių planavimo laikotarpiu. Klubo tikslas – ugdyti visas būsimas nuotakas, jų požiūrį į vestuvių šventės planavimą ir gyvenimą po jų, kartu diskutuojant ne tik vestuvių planavimo, bet ir šeimyninio gyvenimo, buities ir kitais rūpimais klausimais. Nuotakų klube būsimos jaunosios turės galimybę sutikti bendraminčių, išgirsti profesionalių patarimų.

,,Nuotakų klubas - galimybė pasisemti naujų idėjų, susitikti su idomiais žmonėmis: aksesuarų kūrėja Viktorija Mauručaite, psichologu, šeimos ekspertu Tomu Girdzijausku, vienuoliu broliu Mindaugu aptarti bažnytinės santuokos aspektus, profesionaliu Linksmadieniai.lt didžėjumi Vidmantu Petrausku (DJ Vi2tis) padiskutuoti apie muziką vestuvėse, o su fotografu Tomu Tumolovičiumi apie fotografiją. Taip pat išgirsti profesionalios visažistės Karolinos Taraškevič patarimų, susitikti su juvelyru Simonu Daukantu ir daugeliu kitų specialistų, kurių patarimai ypač vertingi. Linksmadieniai.lt ir Caprice Boutique labai džiaugiasi galėdami dalintis tuo su būsimomis nuotakomis “, - šypsosi vestuvių planuotoja J. Čipkuvienė ir pabrėžia, kad Nuotakų klube yra laukiamos visos tekėti ketinančios moterys, nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo, religijos ar vestuvių datos.

Nuotakų klubas planuoja rinktis kiekvieną savaitę ketvirtadieniais nuo 19 val. adresu: A.Domaševičiaus g. 5, Vilniuje (už Muzikos akademijos), o norinčias tapti klubo narėmis kviečia registruotis el.paštu: info@caprice-boutique.lt .

Daugiau informacijos apie Nuotakų klubą galite ieškoti tinklalapiuose: www.caprice-boutique.lt ir www.linksmadieniai.lt




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą